زیسان: فرنی یکی از دسرهای آسان و محبوب ایرانی است که معمولآً به خاطر سادگی و در دسترس بودن مواد اولیهاش، پایه ثابت بیشتر سفرههای افطار خانوادههای ایرانی است. فرنی در هر منطقه از ایران به شیوههای متفاوتی پخته میشود؛ اما یکی از خوشمزهترین دستور پختهای فرنی مربوط به تبریز است.
این مطلب از زیسان را تا انتها مطالعه کنید و با سادهترین مواد اولیه یک فرنی خوشمزه به سبک مردمان تبریز برای سفره افطارتان درست کنید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
مرحله اول: شیر سرد را درون یک قابلمه مناسب بریزید و آرد برنج را به همراه شکر به شیر سرد اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد برنج و شکر در شیر حل شود.
مرحله دوم: مایع را از الک یا صافی عبور دهید تا ذرات حل نشده شکر و آرد برنج جدا شوند.
مرحله سوم: مواد فرنی را به یک قابلمه تمیز انتقال دهید و روی حرارت ملایم بگذارید. مدام هم بزنید تا فرنی غلیظ شود. در حین هم زدن گلاب و پودر هل را به فرنی اضافه کنید. ۴ الی ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید، وقتی از کف قابلمه حباب بیرون آمد، فرنی خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف سرو بکشید و با خلال پسته و گل محمدی تزئین کنید.