بازار بورس در آخرین روز کاری هفته رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۷۹۶۵ واحد به رقم دو میلیون و ۴۴ هزار واحد رسید.
صندوق توسعه ملی از ۵۱۰ میلیون دلار تعهد ارزی که به سازمان بورس داشته تا کنون حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان دیگر باقی مانده که بنا به گفته رییس صندوق در صورت درخواست سازمان بورس، آمادگی پرداخت آن وجود دارد.
وزیر اقتصاد خواستار اجرای سه نکته از جمله ایجاد شفافیت و مقابله با فساد از سوی رییس سازمان بورس شد.
مراسم تکریم «مجید عشقی» و معارفه «حجتاله صیدی» به عنوان رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، صبح سهشنبه (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) با حضور «عبدالناصر همتی» وزیر اقتصاد دارایی در سازمان بورس برگزار شد.
واکنش اولیه بازار سرمایه به استعفای رییس سازمان بورس به شکل منفی شدن برخی نمادهای بورسی بروز یافته، اما فرابورس رشد کرد. به نظر میرسد روند منفی در روزهای آینده میتواند با تصمیمات مثبت دولت برای تقویت صنایع و شرکتهای بورسی و معرفی رییس جدید بورس تغییر کند.
مجید عشقی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار استعفا کرد
مجید عشقی، همان مدیری است که در اردیبهشت ۱۴۰۲ یکی از مفسدهبرانگیزترین وقایع تاریخ بازار سهام مقابل چشمانش رخ داد. روزی که به تعیبر اقتصادآنلاین سیاهترین روز تاریخ بورس کشور است.
حالا که وزیر اقتصاد پیگیر موضوع تسهیلات پرداختی به مدیران بورسی شده، باید این مسیر را ادامه داده و نورافکن خود را به تاریکخانه تسهیلات پرداختی به مدیران سایر دستگاهها و همچنین تسهیلات کلان اعطائی به شرکتهای زیرمجموعه بانکها نیز بتاباند.
اعطای وام ۲.۷ میلیارد تومانی به مجید عشقی
به تازگی نامهای در فضای مجازی از سازمان بازرسی به وزیر اقتصاد منتشر شده است که نشان میدهد اعضای هیات مدیره سازمان بورس در مجموع ۱۰.۵ میلیارد تومان وام با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۰ساله دریافت کرده اند. ماجرا چیست؟
در هفته اخیر وزیر اقتصاد و امور دارایی صحبتهایی کردند که میتواند فعالان بازار سرمایه را نسبت به آینده خوش بین کند. بهعنوان مثال عبدالناصر همتی، به تک نرخیشدن قیمت ارز و قیمتگذاری دستوری اشاره کرد.