پیشنهاد سرآشپز برای نهار و شام امروز ۲۴ بهمن: از مسما بادمجان تا کوکو کدوی تبریزی

پیشنهاد سرآشپز برای نهار و شام امروز ۲۴ بهمن: از مسما بادمجان تا کوکو کدوی تبریزی
امروز ۲۴ بهمن برای ناهار و شام چی بپزم؟ برای پاسخ این سوال دو غذای خوشمزه را به شما در این مطلب آموزش داده‌ایم
کد خبر: ۶۷۹۱
|
۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۰

زی‌سان: امروز ۲۴ بهمن برای ناهار و شام چی بپزم؟ برای پاسخ این سوال دو غذای خوشمزه را به شما در این مطلب آموزش داده‌ایم؛ امروز قرار است برای ناهار یک غذای سنتی با مرغ و برای شام یک غذای سبک را با کدو خورشتی نوش جان کنید. پس با سراشپز همراه باشید.

به گزارش زی‌سان، پیش از هر چیزی ببینید که برای منوی امروز کدام مواد غذایی را باید داشته باشید و اگر ندارید در سبد خریدتان بگذارید:

پیشنهاد سرآشپز برای نهار: مسما بادمجان

طبخ مسما بادمجان نسبتا ساده است. اگر همزمان هم عاشق مرغ باشید و هم بادمجان، این غذا برای شما جادو می‌کند! بیایید با طرز پختش آشنا شویم.

مواد لازم برای خورش مسما بادمجان (برای ۴ تا ۵ نفر):

  • مرغ: دو تکه بزرگ
  • بادمجان قلمی: ۴ عدد متوسط
  • پیاز خردشده نگینی: ۱ عدد متوسط
  • زعفران دم‌شده، نمک و فلفل، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
  • غوره: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش مسما بادمجان:

بادمجان‌ها را پوست بکنید، یکی دو برش روی آن‌ها ایجاد کنید و به صورت درسته در ظرف آب‌نمک قرار دهید تا تلخی‌شان برود.

در طول مدتی که بادمجان‌ها در ظرف آب-نمک هستند، تکه‌های مرغ را با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید. سپس، مرغ‌ها را از تابه درآورده و کناری می‌گذاریم تا پیش از تهیه سس، بادمجان‌ها را هم در تابه سرخ کنیم.

بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را نیز به کناری می‌گذاریم و به سراغ تهیه سس این غذا برای پختن خورش می‌رویم.

پیاز خردشده را در یک قابلمه یا تابه گود سرخ می‌کنیم و بعد ادویه‌های لازم را به آن می‌افزاییم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

بعد نوبت اضافه کردن سه لیوان آب جوش به این مخلوط است. پس از افزودن آب، مرغ‌ها را به قابلمه اضافه می‌کنیم. نمک را نیز اضافه می‌کنیم و آن را می‌چشیم.

شعله را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مرغ‌ها به آرامی برای دو ساعت بپزند.

بعد از پختن مرغ‌ها، بادمجان‌های سرخ‌شده، غوره‌ها و گوجه فرنگی‌ها را نیز به خورش اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا خورش جا بیفتد. ناهار شما به دستور سرآشپز حاضر است. آن را با پلو نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز برای شام: کوکوی کدو تبریزی

این غذا بسیار سالم و خوش طعم است. به خصوص اگر کدو دوست داشته باشید. اگر هم دوست ندارید پیشنهاد سرآشپز این است که این سبزی پر از خاصیت را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید.

مواد لازم برای کوکو کدو سبز تبریزی:

  • کدو سبز: ۳ عدد
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق مرباخوری
  • پیازچه: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
  • روغن مایع: به اندازه کافی

طرز تهیه کوکوی کدو سبز تبریزی:

کدو‌ها را خوب بشویید و آب آن را بگیرید. سپس خوب خشک نمایید. کلاهک بالایی آن‌ها را به وسیله چاقو ببرید و بدون کندن پوست‌شان، آن‌ها را بسیار ریز رنده کرده و کمی نمک هم به آن اضافه کنید.

به گزارش زی‌سان، در این مرحله باید حدودا ده دقیقه صبر کنید تا آب کدو‌ها به طور کامل خارج شود. آب کدو‌ها را با فشار دست از آن‌ها جدا کنید.
پیازچه‌ها را به شکل نگینی خرد نمایید و آن‌ها را به کدوی رنده‌شده بیفزایید.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی به آرامی بشکنید و سپس آرد را به آرامی درون آن بریزید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. بعد از آن به خوبی با یک قاشق مواد را به هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به عنوان چاشنی به اندازه دلخواه خود به ترکیب آرد و تخم مرغ اضافه و یکبار دیگر مواد را با هم ترکیب کنید.

اکنون این مواد را به کدو رنده شده و پیازچه‌ها بیفزایید و در نهایت کلیه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید تا مایه کدو سبز حاضر شود.

تابه را روی شعله گاز بگذارید و اندکی روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. یک قاشق سرپر از مایه را برداشته و درون تابه بریزید و خیلی سریع به وسیله یک قاشق شکل آن را درست کرده و منظم کنید.

برای بقیه مواد کوکو نیز همین کار را تکرار کنید تا همه آن‌ها سرخ و حاضر شوند.

با گوجه و خیارشور این شام خوشمزه را میل کنید. نوش جان!

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: