پس لرزه فحاشی کوچک زاده به لس آنجلسیها در صحن مجلس
مهدی کوچک زاده، نماینده جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز مجلس، با انتقاد از مسوولان دولتی که با آسیب دیدگان آتش سوزی اخیر آمریکا ابراز همدردی کرده و برای کمک اعلام آمادگی کردهاند گفتهاند: همه شان میخواهند بگویند دلشان برای لس آنجلس سوخت؛ من به عنوان یک مالیات دهنده راضی نیستم یک قِران از مالیات من قبل از آنکه خرج غزه شود خرج لس آنجلسیهای "پفیوز" شود.
بر اساس گزارش عصر ایران، درباره سخنان وی چند نکته قابل توجه است:
۱ - بهتر است ایشان و امثال شان بدانند که در دنیای امروز رسم است که هرگاه کشوری دچار بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و ... شود، کشورهای دیگر ابراز همدردی کنند و بگویند که آماده کمک هستند. به عنوان مثال در زلزله بم، آمریکا با ایران همدردی و کمک هایش را برای زلزله زدگان ارسال کرد.
این که یک نماینده مجلس این موضوع ساده را نمیفهمد یا تجاهل میکند یا از آن برای تخریب رقیب سیاسی اش در دولت استفاده میکند، بسیار عجیب است.
۲ - انصاف بدهید که ادبیاتی که این نماینده به کار میبرد، اگر در سطح جهانی بازتاب داشته باشد، به سود ایران و جمهوری اسلامی ایران است یا به ضرر آن؟ آخر کجای دنیا عضو رسمی پارلمان یک کشور به مصیبت زدگان یک حادثه در جای دیگر دنیا فحش میدهد؟ یک لحظه تصور کنید که همتای آمریکایی او به زلزله زدگان ایرانی میگفت پفیوز! چقدر زشت است که نماینده مجلسی که باید عصاره فضائل ملت باشد، این طور حرف میزند! البته از نمایندگانی که بدون رقابت جدی به خانه ملت رفتهاند، انتظاری جز این نمیرود.
۳ - آقای کوچک زاده به نکته جالبی اشاره کرده و گفته است که به عنوان "یک مالیات دهنده" راضی نیست یک ریال از مالیاتی که میدهد خرج لس آنجلس شود. البته که نه به بار است و نه به دار و عجالتاً آمریکا هم از ایران کمک نخواسته است. اما سوال اینجاست که برای هزینه کرد مالیاتی که از مردم گرفته میشود و پول نفت و منابع ملی در عرصههای مختلف، آیا رضایت مردم جلب میشود؟ یا فقط رضایت آقای کوچک زاده و دوستان مهم است؟!
۴ - کوچک زاده که مدعی ولایتمداری است و مردم مصیب زده آمریکا را پفیوز میخواند، بهتر است سخنان رهبر انقلاب درباره مردم آمریکا را که در سال ۱۳۹۲ در جمع بسیجیان بیان شد، مرور کنند که به صراحت تاکید داشتند که ما میخواهیم با همه ملتها روابط دوستانه داشته باشیم و حتی با ملت آمریکا دشمنی نداریم؛ بخوانید: «ما میخواهیم به همه انسانها خدمت و محبت کنیم و با همه ملتها میخواهیم روابط دوستانه داشته باشیم. نظام اسلامی درسی که از پیامبر و امیرالمومنین گرفته است؛ عدالت، احسان و نیکی کردن است. ما با همه ملتها میخواهیم روابط دوستانه داشته باشیم، حتی ما نسبت به ملت آمریکا دشمنی نداریم با وجود اینکه دولت آمریکا را مستکبر میدانیم.»