شیوا شیرانی محقق جوان ایرانی برنده جایزه جهانی برای دکترای نوآورانه در مواد سیمانی اسپانیا شد.
شیوا شیرانی، محقق فوق دکترا، به پاس کار برجسته خود در زمینه نانوتکنولوژی کاربردی در ساخت و ساز، جایزه دکتری Innovandi NanoCem ۲۰۲۴ را دریافت کرد.
جایزه دکتری Innovandi NanoCem PhD prize برای بهترین دکترای مواد سیمانی، مختص پایان نامههای دکتری دفاع شده در سالهای ۲۰۲۱،۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ درقارههای اروپا، آفریقا، آسیا و اقیانوسیه و قاره آمریکا است.
شیوا شیرانی، محقق برجسته فوق دکتری ایرانی در دانشگاه مالاگا اسپانیا، دریافت کننده این جایزه معتبر از سوی انجمن جهانی سیمان و بتن، پایان نامه دکتری خود را با عنوان «تصویربرداری کمی پیشرفته اشعه ایکس سینکروترون از ریزساختارها و مزوساختارهای سیمانی» ارائه داده است که به دلیل نوآوری و کمکهای قابل توجهی در زمینه مطالعاتی مورد توجه قرار گرفته است.
وی مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایران دریافت کرده و مدرک دکترای خود را از دانشگاه مالاگا اسپانیا گرفته است.
تحقیقات او برای یافتن جایگزینهای پایدارتر برای سیمان پُرتلَند، با هدف کاهش ردپای کربن و کمک به مبارزه با تغییرات آب و هوایی متمرکز است. تمرکز آن بر تکنیکهای پیشرفته تصویربرداری سینکروترون دانش پیشرفتهای در مورد مواد سیمانی و تأثیرات زیست محیطی آنهاست.
این جایزه نشاندهنده نقطه عطفی در کارنامه حرفهای شیرانی و به رسمیت شناختن استعداد او به عنوان یک دانشمند نوظهور است. رویکرد نوآورانه او به تکنیکهای تصویربرداری پیشرفته کمک قابل توجهی به این رشته کرده و دانشگاه UMA را در مرکز توجه دانشگاهی جهانی قرار داده است.
گفتنی است مجله معتبر جهانی «نیچر» سال گذشته مقالهای از دکتر شیوا شیرانی را به چاپ رسانده و امسال با او به عنوان یک محقق جوان و تاثیرگذار در حوزه تخصصی خودش مصاحبه کرده است.
منبع: عصر ایران