برنج یکی از مغذیترین و در عین حال مقرون به صرفهترین غذاهای روی زمین است، اما اگر به دنبال مجموعهای استثنایی از برخی از بهترین گونههای برنج جهان هستید، Kinmemai Premium یک چیز دیگر است.
به گزارش زی سان به نقل از راستان، این مجموعه انحصاری برنج که توسط شرکت “Toyo Rice” ژاپن تولید میشود، دارای دانههای دستچین شده از پنج نوع برنج برنده جایزه ژاپنی است که به مدت شش ماه با استفاده از فناوری انحصاری برنجسازی این شرکت توسعه یافته است.
گفته میشود برنج Kinmemay Premium دارای ارزش غذایی برتر در مقایسه با برنج معمولی و همچنین طعم آجیلی لذیذی است. خود دانهها نیز به لطف فرآیند پرداخت حق ثبت اختراع که تنها لایه رویی غیرقابل خوردن را از بین میبرد، مانند الماسهای ریز به نظر میرسند.
برنج “Kinmemai Premium” ارزش مغذی بینظیری دارد، حاوی ۶ برابر بیشتر لیپوپلی ساکارید (LPS) - است که یک تقویت کننده طبیعی سیستم ایمنی که به حفظ سلامتی و مبارزه با بیماریها کمک میکند محسوب میشود. همچنین نسبت به برنج معمولی ۱.۸ برابر فیبر بیشتر و هفت برابر ویتامین B ۱ بیشتر دارد.
جالب است بدانید که این برنج بدون آبکشی است یعنی قبل از پخت نیازی به شستن ندارد و عطر و طعم بی نظیری دارد. همچنین نشاسته ندارد.
دانههای برنج Kinmemai Premium دارای انواع برنجهای باارزش است، که تا حدودی قیمت فوق العاده بالای گرانترین برنج جهان را توضیح میدهد.
این برنج گران به عنوان «بهترین برنج جهان» تبلیغ میشود، در بستههای ۱۴۰ گرمی با قیمت حدود ۱۲۰ دلار در هر کیلوگرم فروخته میشود.
سال ۲۰۱۶ با قیمت ۱۰۹ دلار در هر کیلو رکورد جهانی «گرانترین برنج» را به نام خودش ثبت کرد.
برنج Kinmemai Premium که در اصل فقط برای بازار ژاپن در دسترس بود، اکنون در سنگاپور نیز فروخته میشود.