زیسان: قدمت باغ فردوس به سالها پیش در زمان قاجاریان باز میگردد، طبق اسناد موجود در حدود سالهای ۱۲۵۰ تا ۱۲۶۴، محمد شاه قاجار دستور داد تا این باغ با دو عمارت ساخته شود.
به گزارش زیسان؛ سالها بعد ناصر الدین شاه وسعت زمینهای اطراف این باغ را بیشتر و باغ را به دخترش به عنوان هدیه عروسی اهدا کرد، داماد ناصر الدین شاه که خود معماری زبر دست بود، ساختمان جنوبی باغ را به اتمام رساند و عروسی را در همین عمارت برگزار کردند.
بعد از فوت او به این باغ رسیدگی نشد و رو به نابودی رفت تا اینکه یک تاجر شیرازی این باغ را خریداری و شروع به بازسازی کرد.
در سال ۱۳۱۶ مدرسه شاپور تجریش در این مکان دایر گردید و سالها بعد این بنا به دفتر برنامه ریزی جشنهای ملی تغییر کاربری داد و نهایتا پس از انقلاب در اختیار صدا و سیما قرار گرفت و در سال ۱۳۸۱ درب این عمارت با عنوان موزه سینمای ایران به روی مردم باز شد.
برپایی مجللترین و پرخرجترین جشن ازدواج تاریخ ایران یعنی عروسی «عصمتالدوله» نورچشمی و دختر محبوب ناصرالدین شاه با پسر «دوستعلیخان» خزانهدار بوده. میگویند این جشن ازدواج ۱۰ روز طول کشید و در مراسم پرسروصدایش میهمانان بسیار مهمی از کشورهای مختلف جهان حضور داشتند.
این را هم بگوییم که به دستور شاه و به مناسبت جشن ازدواج شاهزاده قجر، در نقاط مختلف تهران جشنهای بسیار مفصلی برپا شد تا بنا به اوامر ملوکانه، مردم عادی و رعیت هم سهمی در این شادی داشته باشند.
چنان که میگویند، جشن عروسی دختر شاه به قدری چشمگیر بوده که خاطره آن تا سالها در یاد میهمانان و اهالی تهران قدیم مانده و مانند افسانهای سینهبهسینه نقل شده است.