هنگامی که چربی پنج تا ده درصد وزن کبد را بگیرد، به آن کبد چرب گرید یک میگویند و اگر کبد وارد فاز التهابی شود به درجه دو میرسد. فیبروز و سیروز کبدی مربوط به درجه ۳ و ۴ هستند که سلامتی فرد را با مخاطرهای جدی روبرو میکنند.
کبد چرب محصول سبک زندگی پر سکون و پر خوراک است، پس طبیعی است وقتی نحوه خوردن اصلاح شود، مشکلات گوارشی و کبد چرب نیز مدیریت خواهند شد. دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانگر در این رابطه گفت: «کبد نقش کلیدی و مرکزی در متابولیسم قندها؛ چربیها و پروتئینها دارد. این عضو در واقع هم قند را ذخیره میکند و هم آن را آزاد میکند. محل تولید پروتئینهای حامل کلسترول و بسیاری از فاکتورهای سیستم ایمنی نیز است. ذخیره ویتامینهای A D E، K به عهده کبد است و نقش بسیار کلیدی در سمزدایی دارد.»
نکته شگفتانگیزی که در خلقت این عضو بدن وجود دارد این است که کبد نقش باز ترمیمی بالایی هم دارد و در صورتی که ما فشار خارجی غیر طبیعی به آن وارد نکنیم با قدرت به حمایت از ما ادامه میدهد، اما اگر این فشار اضافه و دائمی آن را دچار مشکل کند، ما دچار کسالت خواهیم شد.
خستگی
نفخ بیش از حد صبحگاهی
مشکلات هورمونی
یبوست
کاهش عملکرد سیستم ایمنی
بیمار شدن مکرر
منبع: همشهری آنلاین