زیسان: یک متخصص تغذیه از بوییدن پوست این میوه قبل از شستشوی آن هشدار داده و گفت که بوییدن آن باعث آسیب به ریه میشود.
رسانهها به نقل از یک متخصص تغذیه که یک برنامه تلویزیونی محلی حضور داشت، در گزارش خود نوشتهاند: «بوییدن پوست بِه تازه، باعث آسیب به ریه میشود.»
این متخصص تغذیه که رسانهها نام او را یاد نکردهاند، میگوید: «پوست بِه تازه، دارای پرزهایی است که بوییدن آن باعث آسیب به ریه و ایجاد بیماریهایی همچون آسم میشود.»
به گفته وی، بوییدن این میوه فواید بسیاری دارد، به همین دلیل باید ایرانیها «به» تازه را قبل از بوییدن بشویند.
این متخصص همچنین توصیه کرده است که بهتر است این میوه به صورت کمپوت، مربا و پخته شده مصرف شده و از خام خوردن آن اجتناب شود.
شاید شنیده باشید که از «به» به عنوان «میوه زیبایی» یاد میشود؛ خواص فوق العاده «به» در درمان لکهای پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد.
مواد موجود در «به» میتواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود، به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسکها و کرمها با استفاده از این میوه تهیه میشوند.
در ادامه با استناد به گزارش «هلثلاین»، به خواص شگفت انگیز میوه «به» میپردازیم، همراه ما باشید
سرشار از مواد مغذی و ویتامینها
کاهش حالت تهوع دوران بارداری
رفع مشکلات گوارشی و زخم معده
کاهش علائم رفلاکس اسید معده
بهبود سیستم ایمنی بدن
افزایش سلامت قلب
کاهش قند خون
بهبود عملکرد کبد
کاهش واکنشهای آلرژیک
کاهش وزن