جهانگیری: برای گشایش‌گری عملی آمده‌ام ؛ آمدن من ولی کافی نیست

جهانگیری: برای گشایش‌گری عملی آمده‌ام ؛ آمدن من ولی کافی نیست
یکی از داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باور دارم و می توانم با همه کسانی که در اندیشه ایرانند و حتی با من متفاوت می‌اندیشند کار کنم، گفت: برای پیشگیری از تشدید مسائل و بحران‌ها می‌آیم؛ برای گشایش‌گری عملی آمده‌ام؛ آمدن من ولی کافی نیست بلکه حضور مردم هم تعیین کننده است.
کد خبر: ۲۲۸۶۹
|
۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱

اسحاق جهانگیری ظهر دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: مردم ایران همواره در پی آزادی، استقلال، عدالت و پیشرفت بوده‌اند و در تمام این سال‌ها تلاش شده است تا این اهداف محقق شود. علیرغم همه این تلاش‌ها و دستاوردهایِ حاصله، امروز، نتیجه رضایت بخش نیست، و روشن است که کشور در شرایط پیچیده، و مردم در وضعیت سختی قرار دارند.

وی با ابراز این عقیده که «حال ایران خوب نیست»، افزود: همه دستاورد‌های متنوعی که کسب کرده ایم، نتوانسته است احساس بالندگی، رشد و توسعه، را ایجاد کند. تا نتوانیم از این واقعیت تلخ پرده‌برداری کنیم و درک درستی از چرایی مسائل پیدا کنیم، درب بر همان پاشنه می‌چرخد؛ پایداری مسائلی، چون افزایش فزاینده تورم، رشد فقر و حاشیه نشینی، کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم، ناترازی‌های نگران کننده در همه بخش‌ها از جمله انرژی، بودجه و نظام بانکی، احساس بی عدالتی، تبعیض و فساد، کاهش سرمایه اجتماعی و مشارکت جامعه دانشگاهی و نخبگان و افزایش پدیده مهاجرت، رویکرد‌های تنگ‌نظرانه و تبعیض‌آمیزِ جناحی؛ ایران امروز می‌تواند این تنگنا‌ها و چالش‌ها و حتی بحران‌ها را پشت سر بگذارد و چشم انداز راهگشا و امید بخشی را پیش روی خود ببیند.

این داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری گفت: تحقق این امر مشروط این است که مدل حل مسائل بنیادین و ابرچالش‌ها باید بر اجماع سازی در میان همه ارکان نظام و تامین مشارکت فعال آنان بر وجود مساله و راه‌حل آنها و به کارگیری تیم مدیریتی کاردان، مبتنی باشد، بهره‌گیری از روش‌های علمی و تجربه‌های موفق ملی و جهانی صورت بگیرد، سرمایه اجتماعی و جلب اعتماد عمومی احیاء شود و همه ظرفیت‌های مادی و انسانی کشور به‌کار گرفته شود. تکیه بر توان ملی، قدرت بازدارندگی و تعامل با جهان و حل مساله تحریم‌های ظالمانه با تاکید بر اصل عزت، حکمت و مصلحت و همچنین رعایت عزت و شرافت و کرامت انسان، به ویژه نسل جوان و زنان و دختران از دیگر شروط پشت‌سر گذاشتن بحران‌ها است.

جهانگیری تاکید کرد: من با آگاهی به همه این مسائل پیچیده و سخت و با امید به برداشتن قدم‌هایی در جهت اصلاح رویکرد‌ها و رویه‌های غلط، و خلق ظرفیت‌های تازه وارد عرصه انتخابات شدم. من آمده‌ام تا به اعتبار تجربه‌هایی که در سطوح مختلف اجرایی از اداره شهرستان و استان و بخش‌های میانی و کلان کشور داشته‌ام، قدم در راهِ حل مسائل مردم بگذارم. من به رغم تنوع و تعدد مسائل و مشکلات کشور، امکان کاهش و حل آنها را با مشارکت و اعتماد مردم میسر می‌دانم.

وی گفت: اولویت‌های اصلی ما، معیشت مردم، توسعه همه‌جانبه، برطرف کردن ناترازی‌ها، گسترش اشتغال، ایجاد توازن منطقه‌ای، تأمین سلامت، آموزش و امنیت مردم و حفظ محیط زیست خواهد بود. فناوری‌های نوظهور و مبتنی بر اینترنت را نه تنها تهدید نمی‌پنداریم، که آن را فرصتی برای توسعه کشور می‌دانیم. مبارزه با فساد را از مسیر گسترش شفافیت، تعهد نسبت به مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی، میدان دادن به مراقبت اجتماعی، پذیرش سوت‌زنی و نقش‌آفرینی رسانه‌ها پیگیری می‌کنم.

این داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: من آمده‌ام تا نظام مدیریتی کشور را به جای تکیه بر تبلیغات و صنعت دستاوردسازی به ضرورتِ مهم درد‌ها و دغدغه‌های واقعی مردم، از قبیل کوچک شدنِ سفره و رنجِ بیماری، و بیکاری و بی آینده‌گی و مداخله‌گری در زندگی آنها، به تلاش برای کاهش و حل آنها سوق بدهم. من باور دارم و می‌توانم با همه کسانی که در اندیشه ایرانند و حتی با من متفاوت می‌اندیشند کار کنم؛ می‌آیم تا رای کسانی را جلب کنم که از شعار و منازعه خسته و دنبال گشایش عملی‌اند. می‌آیم تا از ایرانیانی رای بگیرم که خواهان زندگی بهتر هستند. می‌آیم تا رای ایرانیانی را طلب کنم که رفع تحریم‌ها، مدیران تواناتر، توسعه فراگیر و پایدار، اقتصاد شکوفا و نابرابریِ کمتر می‌خواهند و می‌دانند که لازمه همه اینها، اجماع‌سازی در همه سطوح است.

جهانگیری در پایان گفت: برای پیشگیری از تشدید مسائل و بحران‌ها می‌آیم؛ برای گشایش‌گری عملی آمده‌ام؛ آمدن من ولی کافی نیست بلکه حضور مردم هم تعیین کننده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون