زیسان: شربت یکی از اجزای اصلی یک مهمانی ایرانی محسوب میشود. بیشتر افراد برای پذیرایی از مهمان یا حتی به عنوان یک نوشیدنی خُنک در فصل گرما شربت مینوشند، اما از آن جایی که همه برای راحتیِ درست کردن شربت، از شربتهای غلیظِ آماده یا پودر شربتهای مضر استفاده میکنند؛ نوشیدن این شربت در طولانی مدت میتواند عوارض جبران ناپذیری برای سلامتی داشته باشد.
در صورتی که شما میتوانید با صرف کمی وقت و حوصله یک شربت غلیظ خانگی خوشمزه و سالم درست کنید و در فصل گرما نوش جان کنید. در این مطلب طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشمزه و پرخاصیت را به شما آموزش دادهایم؛ پس پیشنهاد میکنیم با زیسان همراه شوید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
پیشنهاد: اگر خواص توت فرنگی را بدانید، عاشقش میشوید!
مرحله اول: در قدم اول باید توت فرنگیها را خوب بشویید. دقت کنید که شستن صحیح توت فرنگی در طعم نهایی شربت شما تأثیر دارد.
پیشنهاد: روش شستن صحیح شستن توت فرنگی را بخوانید.
مرحله دوم: کلاهک توت فرنگیها را جدا کنید همچنین قسمتهای خراب را با یک چاقوی تیز جدا کنید.
مرحله سوم: شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
*نکته: اگر توت فرنگیهایی که انتخاب کردید شیرین هستند، میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
مرحله چهارم: وقتی شکر کاملاً در آب حل شد، توت فرنگیهای شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا توت فرنگیها در شهد بجوشند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت گاز را کمتر کنید و ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا توت فرنگیها پخته و نرم شوند.
مرحله پنجم: پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید، کمی مخلوط کنید سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شربت توت فرنگی کاملاً خنک شود.
مرحله ششم: وقتی شربت توت فرنگی خنک شد، آن را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود.
مرحله آخر: شربت توت فرنگی خوشمزه شما پس از یکدست شدن آماده است، میتوانید آن را در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
پیشنهاد: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه به شیوه کافهها را بخوانید!
سخن پایانی
این شربت توت فرنگی خانگی را تا چند ماه میتوانید در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که دلتان هوس یک لیوان شربت خنک و خوشمزه کرد؛ یک قاشق از آن را داخل ۱ لیوان آب بریزید و نوش جان کنید.
*طرز تهیه: زهرا راستین