زیسان: رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی پرونده موسوم به «کینگ مانی» خبر داد. متهم ردیف دوم این پرونده شهره موسوی، نائب رئیس پیشین زنان فدراسیون فوتبال بود که اکنون به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.
به گزارش زیسان، رئیس کل دادگستری استان تهران درباره رای پرونده کینگ مانی گفت: «بر اساس رای صادره، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکهای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگمانی» و توزیع آن در بین مردم، به حبسهای طویلالمدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد».
موسوی که در دوران عزیزی خادم، نایب رئیس زنان در فدراسیون فوتبال بود، در طول مدت بازداشت هم کماکان از حضور خود در فدراسیون فوتبال استعفا نکرد و به صورت آنلاین در جلسات هیئت رئیسه شرکت میکرد، اما بعد از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، با دستور حراست فدراسیون موسوی از سمت خود برکنار شد و سپس مریم منظمی جایگزین این مدیر پرحاشیه شد.
مهندس سیده شهره موسوی، زاده ۸ آذر سال ۱۳۴۵ در گیلان، «مدیر عامل شرکت بادران گستران» و نایب رئیس سوم (بخش زنان) بانوان فدراسیون فوتبال در سال ۹۹ بود که در زمان شهاب الدین عزیزی خادم داری این سمت بود. وی بعدها و در زمان حضور تاج در فدراسیون فوتبال به دستور حراست فدراسیون فوتبال از سمت خود برکنار شد.
موسوی دارای تحصیلات کارشناسی در رشته مهندسی صنایع و فراوردههای غذایی از دانشگاه شیراز میباشد. وی در فررودین ۱۴۰۱ در خصوص پرونده کلاهبرداری رمز ارز کینگ مانی بازداشت شد. خانم موسوی تاکنون سابقه مدیرعاملی شرکت بازاریابی شبکهای یا شبکه بادران گستران و مدیر عاملی تیم فوتبال بادران در لیگ آزادگان را در کارنامه خود ثبت کرده است.
ایشان سالها پیش با فریدون قربانیان ازدواج کرده و دارای فرزند هستند. فریدون قربانیان مشهدی مالک شرکت بازاریابی زنجیرهای بادران و رمزارز کینگ مانی، همسر شهره موسوی است. «شهاب الدین عزیزی خادم» بعد از انتخابات اسفند ۹۹ و کسب عنوان ریاست فدراسیون فوتبال، «شهره موسوی» را به عنوان نائب رییس بانوان فدراسیون فوتبال انتخاب کرد. وی در آن زمان در صفحه اینستاگرامش ضمن تشکر برای کسب عنوان نائب رییسی نوشت: «ضمن سپاس و تشکر از مجمع عمومی محترم فدراسیون فوتبال به خاطر اعتماد به اینجانب، امیدوارم با حضورم در مسئولیت امور بانوان فدراسیون فوتبال، گامهای موثری در راستای رشد و تعالی ورزش فوتبال بانوان کشور برداشته شود».
نام شهره موسوی پس از پرونده موسوم به رمزارز «کینگمانی» بر سر زبانها افتاد و این دقیقا زمانی بود که وی نایب رئیس فدراسیون فوتبال بود. به گفته منابع در ان زمان بیش از ۳۰۰۰ نفر از مالباختگان در این پرونده کلاهبرداری ثبت شکایت کرده اند بودند. پرونده رمزارز کینگ مانی بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال است و چندین هزار میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری شده و اکنون پس از سالها احکام سنگین این پرونده صادر شده است و شهره موسوی نیز حکم ۱۰ سال زندان دریافت کرده است.
طرفداری گزارش داد موسوی و فریدون قربانیان همسرش، مالک یک شبکه بازاریابی مرتبط با رمز ارز «کینگ مانی» بودند. درپی ورشکستی کینگمانی، مالباختگان در تجمعات مختلف خواستار رسیدگی به پرونده «کینگمانی» بودند. آنها شهره موسوی را «پادشاه جعل» خطاب میکردند؛ اما شهره موسوی همواره چنین شایعاتی را تکذیب میکرد تا اینکه روز ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ بازداشت شد.
در مدت زمان حضور موسوی در فدراسیون، خبرهای مختلفی از پروندههای مالی او و همسرش منتشر میشد. در فروردین ۱۴۰۱ خبر بازداشت موسوی منتشر شد. در زمان بازداشت موسوی، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در غیاب او تشکیل جلسه میداد و حتی چند بار عنوان شد او به صورت مجازی در جلسات حضور داشته است.
هیاترئیسه فدراسیون فوتبال یک سال و سه ماه پس از بالا گرفتن حواشی کینگ مانی، در دی ۱۴۰۱ شهره موسوی را از نائبرئیسی زنان فدراسیون برکنار کرد.