ماهی را این‌گونه درست کنید تا همه عاشقش شوند؛ حتی آن‌ها که از ماهی بدشان می‌آید!

ماهی را این‌گونه درست کنید تا همه عاشقش شوند؛ حتی آن‌ها که از ماهی بدشان می‌آید!
همان‌طور که می‌دانید ماهی یک غذای مفید برای سلامتی است و کارشناسان تغذیه همیشه بر مصرف آن تأکید داشته‌اند. اما بیشتر افراد به خاطر بوی زهم ماهی، آن را دوست ندارند. در این مطلب به شما توضیح دادیم که چگونه ماهی خوشمزه درست کنید تا همه عاشق طعم آن شوند.
کد خبر: ۱۱۳۳۱
|
۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶

زی‌سان: معمولاً یکی از سوالاتی که هنگام پخت ماهی به ذهن شما می‌آید این است که چه کار کنید یا از چه ادویه‌هایی استفاده کنید تا در نهایت ماهی خوش طعم‌تری داشته باشید. در این مقاله سعی کردیم روش‌هایی برای خوشمزه‌تر شدن ماهی به شما آموزش دهیم تا بعد از مطالعه این مقاله بدون نگرانی از بابت طعم، ماهی را در لیست غذاهایتان بگنجانید.

ماهی تازه بو ندارد!

شاید سخت‌ترین قسمت ماجرا خرید ماهی باشد؛ زیرا طعم و بوی ماهی تازه کاملاً با ماهی کهنه فرق می‌کند. ماهی تازه دارای خصوصیاتی است که در ادامه به آنها اشاره کرده‌ایم.

+ بیشتر بخوانید: آیا می‌شود پوست ماهی سالمون را خورد؟

خصوصیات ماهی تازه که باید هنگام خرید به آن‌ها دقت کنید:

  • ماهی تازه چشم‌های شفاف و براقی دارد و پوستش مرطوب و درخشان است.
  • بوی ماهی تازه ملایم و دریایی است.
  • وقتی با انگشت فشار ملایمی روی سطح بدن ماهی وارد می‌کنید، باید گوشت ماهی بلافاصله به حالت اولیه‌اش برگردد.
  • در انتخاب ماهی دقت کنید؛ ماهی کهنه نه تنها طعم بدی دارد، بلکه باعث بیماری و مسمویت نیز می‌شود.

طعم‌دار کردن ماهی

روش‌های زیادی برای طعم‌دار کردن ماهی وجود دارد که در ادامه بهترین روش‌ها را به شما آموزش می‌دهیم.

یکی از رایج‌ترین روش‌ها برای از بین بردن بوی زهم ماهی، آغشته کردن آن به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد گندم است.

اگر برای از بین بردن بوی ماهی وسواس دارید، ۳۰ دقیقه قبل از پخت، ماهی را در مخلوطی از آب لیمو ترش، پیاز ورقه شده و کمی نمک مرینیت کنید و در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد ماهی بروند.

ماهی را با رب انار طعم‌دار کنید!

 ماهی را با مقدار کمی روغن زیتون ماساژ دهید تا روغن زیتون جذب ماهی شود. بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه مقداری آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به ماهی اضافه کنید و مجدد اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه، رب انار را با کمی آب جوش رقیق کنید و به همراه چند حلقه پیاز روی ماهی بریزید و صبر کنید تا خوب بوی زهم ماهی را به خود بگیرد. ماهی را باید در حدود ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد از آن در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

ماهی را این‌گونه درست کنید تا همه عاشقش شوند؛ حتی آن‌ها که از ماهی بدشان می‌آید!

طعم دار کردن ماهی با پیاز و سیر

در یک ظرف مناسب پیاز و سیر را رنده کنید و به آن سبزیجات معطر و زعفران دم کرده اضافه کنید. ماهی را در ظرف حاوی پیاز و سیر رنده شده بگذارید. ادویه‌ها شامل: آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را مخلوط کنید و به ماهی اضافه کنید. پس از مخلوط کردن ادویه‌ها، ماهی را در یخچال به مدت حدود ۲ ساعت قرار دهید و اجازه دهید تا استراحت کند. در آخر آن را در روغن داغ و حرارت کم خوب سرخ کنید.

ماهی را این‌گونه درست کنید تا همه عاشقش شوند؛ حتی آن‌ها که از ماهی بدشان می‌آید!

طعم‌دار کردن روغن، روش پخت ماهی در رستوران‌ها!

هنگام سرخ کردن ماهی به روغن داغ شده درون ماهیتابه پیاز ورقه شده، سیر و زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آنها اضافه کنید. با این کار مواد موجود درون روغن طعم‌دار می‌شود و پیاز بوی زهم و بد ماهی را هنگام سرخ شدن می‌گیرد.

طعم‌دار کردن ماهی با سس سویا

این روش بیشتر برای طعم‌دار کردن ماهی قزل آلا کاربرد دارد.

تیغه‌های ماهی قزل آلا را جدا کنید سپس ماهی را در روغن داغ به همراه پیاز و سیر رنده شده سرخ کنید. مقداری فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، زیره، پودر زنجبیل و سس سویا را با کمی سرکه ترکیب کنید. این سس را هنگام سرخ کردن، به ماهی اضافه کنید تا ماهی طعم‌دار شود.

ماهی را این‌گونه درست کنید تا همه عاشقش شوند؛ حتی آن‌ها که از ماهی بدشان می‌آید!

اگر عاشق ماهی هستید، بد نیست روش پخت قلیه ماهی به روش مردم بندرعباس را هم یاد بگیرید.

سخن پایانی

امیدواریم با روش‌هایی که در این مطلب به شما آموزش دادیم ماهی‌های خوشمزه طبخ کنید، در کنار عزیزانتان نوش جان کنید و لذت ببرید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: