پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۲۱ اسفند: از کیک گوشت تا سوپ سیب‌زمینی

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۲۱ اسفند: از کیک گوشت تا سوپ سیب‌زمینی
امروز دوشنبه برای نهار چه بپزیم؟ امروز برای شام چه بپزیم؟ در این مطلب دستور پخت دو غذای دوست‌داشتنی یعنی کیک گوشت و سوپ سیب‌زمینی را با هم یاد می‌گیریم.
کد خبر: ۱۰۷۹۶
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵

زی‌سان: امروز ۲۱ اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ در دستور غذا‌های امروز، دو غذای جدید را برای شما در نظر گرفته‌ایم تا کمی از غذا‌های همیشگی کناره بگیرید. وعده ناهار امروز یک نهار مقوی با طعم گوشت است و غذای شام نیز یک سوپ خوش طعم با سیب‌زمینی. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا این دو غذای خوشمزه و جدید را یاد بگیرید.

به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آنها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:

پیشنهاد سرآشپز برای نهار امروز: کیک گوشت

این غذا یک غذای متفاوت است. احتمالا بعد از یکبار پختن آن، آن‌قدر از کیک گوشت خوشتان بیاید که آن‌را در لیست غذاهای‌تان قرار دهید. بیایید این غذا را یاد بگیریم.

مواد لازم برای کیک گوشت

  1. گوشت چرخ کرده
  2.  پیاز
  3. قارچ
  4. سس کچاپ
  5. پاپریکا
  6. زردچوبه
  7. فلفل سیاه
  8. نمک
  9. مواد لازم برای درست کردن خمیر کیک
  10. آرد سفید دو و نیم پیمانه
  11. تخم مرغ ۳ عدد
  12. ماست ۱ پیمانه
  13. بکینگ پودر و نمک۲ قاشق چایخوری
  14. فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  15. روغن ¾ پیمانه
  16. پنیر پیتزا

طرز تهیه کیک گوشت برای نهار

  • برای تهیه کیک گوشت، ابتدا خمیر کیک را آماده می‌کنیم. حدود ۵ دقیقه تخم مرغ‌ها را با دور تند همزن به‌هم می‌زنیم.
  • ماست و بکینگ پودری که در ظرف جداگانه باهم مخلوط کرده‌ایم را به تخم مرغ‌های هم‌زده اضافه می‌کنیم.
  • سپس آرد الک شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و روغن، به مواد اضافه می‌کنیم تا یک خمیر یکدستی داشته باشیم.
  • حالا وقت درست کردن مایه کیک گوشت است. برای درست کردن مایه کیک گوشت، ابتدا پیاز‌های نگینی خرد شده را تفت می‌دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.
  • سپس پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه و قارچ‌های حلقه‌ای خرد شده را همراه با نمک و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به موادمان اضافه می‌کنیم.
  • در انتها هم سس کچاپ را اضافه می‌کنیم.
  • نصف خمیر آماده‌مان را داخل قالب کیکی که ته آن کاغذ روغنی انداخته‌ایم، می‌ریزیم.
  • سپس مایه کیک را درست وسط خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن روکش می‌کنیم.
  • در انتها هم باقیمانده خمیر را ریخته و داخل فر از قبل روشن‌شده قرار می‌دهیم و ۴۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا بپزد.
  • بعد از درآوردن از قالب می‌توانید به دلخواه تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز برای شام: سوپ سیب‌زمینی

از طعم این سوپ سیب‌زمینی ساده و خانگی، شگفت‌زده خواهید شد! ارزش غذایی ۱ فنجان از این سوپ معادل با ۲۵۰ کالری، ۱۳ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع)، ۳۵ میلی گرم کلسترول، ۸۲۳ میلی گرم سدیم، ۲۲ گرم کربوهیدرات (۸ گرم قند، ۲ گرم فیبر) و ۱۲ گرم پروتئین خواهد بود. پس با زی‌سان همراه باشید.

مواد لازم سوپ سیب زمینی

  1. ۳ فنجان سیب زمینی پوست کنده خرده شده
  2. ۱ عدد هویج کوچک، رنده شده
  3. ½ فنجان پیاز خرد شده
  4. ½ قاشق چایخوری نمک
  5. ½ قاشق چایخوری فلفل
  6. ½ قاشق چایخوری جعفری و گشنیز
  7. آب مرغ یا آب گوشت
  8. دو قاشق غذاخوری آرد
  9. فنجان شیر ۲ درصد
  10. ۲ عدد پیازچه نازک برش داده شده (اختیاری)

طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی

  • بعد از نگینی خردکردن و سرخ‌کردن پیاز، هویج‌های رنده‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.
  • سپس سیر رنده شده را به آن می‌افزاییم و باز هم تفت می‌دهیم.
  • نوبت افزودن سیب‌زمینی‌هاست؛ سیب زمینی‌های خرد شده و آب گوشت را اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
  • بعد از پختن، تمام مواد را میکس می‌کنیم تا به حالت پوره در بیایند.
  • آرد و شیر را باهم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود و سپس داخل سوپ می‌ریزیم و حدود ۲ دقیقه مدام به هم می‌زنیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود.
  • می توانیم آرد را ابتدا داخل کره تفت دهیم و سپس به سوپ اضافه کنیم.
  • در انتهای کار، ترخون، جعفری و گشنیز خرد شده را رون سوپ می‌ریزیم. اگر هم خواستید می‌توانید خامه هم اضافه نمایید.

نوش جان! از این سوپ مقوی و دوست داشتنی لذت ببرید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: