زن جوانی که به قد بلندش معروف بود، در سن ۲۳ سالگی در شرایطی غیرعادی درگذشت.
به گزارش روزیاتو، شیائو مو از شهر شائویانگ در چین ۲.۲۸ متر قد و بیش از ۱۵۲ هزار دنبالکننده در شبکه اجتماعی ویدئویی Douyin داشت.
گزارش شده که او در تاریخ ۱۵ ژانویه بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به سرماخوردگی درگذشته است.
رسانههای محلی گزارش دادهاند که مو در Douyin (نسخه چینی تیکتاک)، به دلیل انتشار فیلمها و ولاگهایی از زنده روزمرهاش محبوب بوده و گاهی اوقات از او به عنوان «غول زن هونان (یک استان در چین)» یاد میشد.
بسیاری از افراد مجذوب قد شیائو مو شده بودند. او ۴ سانتیمتر از یائو مینگ، ستاره NBA بلندتر بود.
گفته میشود که مو دوران کودکی سختی را سپری کرده، زیرا مادرش او را رها کرده و پدربزرگ و مادربزرگش او را بزرگ کرده بودند.
به گفته رسانههای چینی، مو از بیماریهای مختلفی مانند مشکلات قلبی و بینایی رنج میبرد که به قد بلند او مرتبط بودند.
بنابر گزارشها، جسد مو سوزانده شده و گمان میرود پدرش که رابطه خوبی با او نداشت، هنوز خاکستر مو را از مردهسوزخانه تحویل نگرفته است.
درگذشت شیائو مو واکنش دهها هزار دنبالکننده در شبکههای اجتماعی را به دنبال داشت.
یکی از کاربران Douyin گفته است: سفر خوبی داشته باشی شیائو مو. امیدوارم در زندگی بعدی خود دختری سالم با والدینی مهربان باشی.
کاربر دیگری گفته است: او و خواهرم در دبستان با هم همکلاسی بودند و بعداً در دبیرستان، چون قدش خیلی بلند بود و با مشکلات سلامتی دست و پنجه نرم میکرد، دیگر درس نخواند.
خواهرم گفت که او آدم بسیار خوبی بوده، همیشه به همکلاسیهایش کمک کرده و خیلی راحت با او کنار میآمده است. اگرچه برخی معتقد بودند که مو قدبلندترین زن جهان است، اما در واقع رومیسا گلگی از ترکیه رکوردار بلندترین قد در میان زنان است.
طبق رکوردهای جهانی گینس، رومیسا در سن ۱۸ سالگی با ۲.۳۴ متر قد، بلندقدترین زن جهان است.
این دختر ۲۵ ساله با سندرم نادر «ویور» به دنیا آمده است. یک بیماری ژنتیکی که باعث رشد بیش از حد استخوانها میشود که دلیل قد بلند او و تعدادی از مشکلات پزشکی از جمله اسکولیوز (کژپشتی) است.
وضعیت رومیسا با برخی از چالشهای فیزیکی همراه بوده است.
او در مصاحبهای گفته که به دلیل مشکلات پزشکی نمیتواند بیش از ۲ ساعت بنشیند. بنابراین، مجبور بوده که در طول پرواز ۱۳ ساعته خود به سانفرانسیسکو روی برانکارد دراز بکشد.
دراز کشیدن تنها گزینه ممکن و همچنین امنترین گزینه بود. این یک روند آسان نبود. منظورم این است که مسئولین پرواز اغلب این کار را انجام نمیدهند. این گزینه تنها توسط چند شرکت هواپیمایی در جهان ارائه شده و خوشبختانه یکی از آنها ترکیش ایرلاینز بود.
وی با بیان اینکه مسافران معمولاً فقط در شرایط حاد پزشکی مجاز به استفاده از برانکارد هستند، افزود:
احتمالاً من اولین کسی بودم که به دلایل گردشگری از این گزینه استفاده کردم.