متاسفانه برگ مو فقط در فصل بهار وجود دارد بنابراین بسیاری از کدبانوهای ایرانی در این فصل برگ مو تازه تهیه میکنند و با روشهای زیر برای طول سال خود ذخیره میکنند.
سالاد اندونزی با مرغ یا سالاد مرغ اندونزیایی، ترکیبی از بافت ها، رنگها و سمفونی طعمهاست که باعث ایجاد شادی در دهان ما میشود! خوشبختانه تهیه این سالاد در خانه آسان است.
آب دوغ خیار از آن غذاهایی است که گرما و عطش شما در تابستان را از بین میبرد. در این مطلب طرز تهیه ۳ مدل آب دوغ خیار خُنک و خوشمزه مخصوص تابستان را بخوانید.
ترکیب کردن سبزیها با یکدیگر اهمیت زیادی دارد چراکه طعم سبزیها گاهی غالب میشود، در ویدئو زیر سبزیِ مناسبِ هر غذا را یاد بگیرید.
از آنجاکه این روزها تبلیغات زیادی برای مکملهای حاوی کلروفیل و قطره مایع کلروفیل میشود و این قطرهها و مکملها قیمت نسبتاً بالایی دارند، در این مطلب طرز تهیه کلروفیل خانگی را به شما آموزش دادیم تا به سادگی در منزل برای خودتان مکمل کلروفیل درست کنید.
پس از مطالعه این مطلب دیگر برای شام پیتزا سفارش نخواهید داد! کشکو دامغانی یک غذای خوشمزه، ساده و مقوی است که حتی بچهها هم عاشقش میشوند. در ادامه بهترین طرز تهیه این غذا را بخوانید.
تصور عمومی را راجع به خورش بامیه کنار بگذارید و یک بار خورش بامیه را با این طرز تهیه طبخ کنید. قطعاً پس از چشیدنِ طعمش، این خورش پایه ثابت سفره شما خواهد شد. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش بامیه مجلسی و خوشمزه با مرغ را بخوانید.
همیشه که نباید سینی فینگرفود را با سوسیس یا کالباسهای مضر پُر کنید. این بار برای سینی فینگرفود پاکوره درست کنید که هم سالم است و هم خوشمزه!
در فصل گرما شربت خُنک و خوشمزه یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانها است. اما دیگر از شربتهای غلیظ آماده یا پودر شربتهای مضر برای تهیه شربت استفاده نکنید؛ شربت توت فرنگی خانگی گزینه بهتری است.
باقلا یکی از گیاهان خوراکی فصل بهار است که در بسیاری از غذاهای ایرانیان استفاده میشود، اما یکی از مشکلات باقالی نپختن آن است که راه حل دارد.