کبوتر قرقاولی گردن سیاه آخرین بار توسط دانشمندان در سال ۱۸۸۲ ثبت شد. این پرنده نادر که آخرین بار ۱۴۰ سال پیش مشاهده شده اکنون دوباره در پاپوآ گینه نو مشاهده شده که باعث خوشحالی محققان شد.
ردپاهای کشفشدهای که با هیچ کدام از گونههای شناختهشده دایناسورها مطابقت ندارند، متعلق به گونهای غولپیکر از ولوسیرپتورها هستند.
از ابتدای جهان خواهر و برادران بسیاری به دنیا آمدهاند که رقابتشان تاریخساز شده است؛ اما رقابت بین خواهر و برادران نازکا به حدی شدید است که حتی فکرش را هم نمیکنید.
محققان متوجه شدند که جمعیت خرها پس از اهلی شدن کاهش چشمگیری داشته و پس از آن دوباره به شدت افزایش یافته است. اولین تاد، کارشناس ژنتیک جمعیت در مرکز انسانشناسی و مطالعات ژنوم تولوز که در این مطالعه شرکت داشته، میگوید: «این یکی از ویژگیهای اهلی کردن است که تقریبا در همه گونههای اهلی شده دیده شده است.»
در ایران درباره اندام تناسلی کفتار ماده که به آن «ناموس کفتار» میگویند، خرافات و تصوراتی بیمارگونه وجود دارد که سبب شده است افراد سودجو برای به دست آوردن این اندام، کفتار را بکشند!
تیمی از محققان که در حال بررسی و مقایسه میزان هوش دایناسورهای دوره زمین شناسی کرتاسه با میمون ها هستند، به این نتیجه رسیدند که تیرانسورس رکس ها تقریباً به اندازه تمساح های مدرن و سایر خزندگان باهوش بودند.
روز ۲۷ آوریل هر سال روز جهانی کفتار نامگذاری شده است. کفتارها یک لاشخور واقعی، مجهز به سیستم ایمنی قابل توجهی که به او این امکان را میدهد تا با خیال راحت گوشت فاسد را مصرف کرده و از شیوع بیماری جلوگیری کند.
به نظرتان زرافه با آن قد بلند چطور میخوابد؟ چندساعت میتواند گردن بلندش را روی زمین بگذارد و بیارامد؟ پاسخ به این سوال جالب را در این مطلب دادهایم.
در جهان ۱۲ هزار گونه مورچه وجود دارد و تعداد مورچهها نسبت به تعداد انسانها چند برابر میباشد. به همین دلیل دانشمندان در حیرتند در برابر این همه تنوع در صدا و گونههای موجود در مورچهها چگونه به یک نتیجه هدفمند برسند.
«پیوند متقابل سگ با انسان نسبت به سایر پستانداران منحصر به فرد است؛ پیوندی که با تبادل نگاه شکل میگیرد و آن را بین انسان و سایر پستانداران اهلی مانند اسب یا گربه نمیبینیم.»